1. Мавзӯи созишнома.
    • Ин созишнома барои вебсайти https://healthy-food-near-me.com эътибор дорад ва байни корбари ин сайтҳо ва соҳиби сайтҳо (минбаъд https://healthy-food-near-me.com) баста мешавад. )
    • Созишномаи мазкур тартиби қабул, ҳифз, коркард, ошкор ва паҳн кардани маълумоти шахсии Истифодабаранда ва дигар маълумотро, ки https://healthy-food-near-me.com аз корбарони сайт қабул мекунад, муқаррар мекунад. Истифодабаранда маълумоти шахсиро пур мекунад.
    • Барои ҷойгир кардани иттилоот, эълон, сайтро дар ҳама гуна сайтҳои https://healthy-food-near-me.com истифода баред, Истифодабаранда бояд Шартномаи мазкурро бодиққат хонад ва розигии худро бо шартҳои он изҳор намояд. Тасдиқи ризоияти комил бо ин созишнома истифодаи сайт аз ҷониби корбар мебошад.
    • Агар корбар бо шартҳои ин созишнома розӣ набошад, ё вақте ки ӯ ҳуқуқи бастани шартномаҳоро дорад ё шахси ваколатдор набошад, корбар ҳуқуқи интишори иттилоот, эълонҳо, истифодаи сайтро надорад. ширкате, ки маълумот аз номи ӯ нашр карда мешавад, эълон.
    • Бо фиристодани маълумот дар сайтҳо, ки сайт истифода мебарад, корбар маълумоти шахсиро ворид мекунад ё ин маълумотро ба тариқи дигар пешниҳод мекунад ва / ё дар сайт ягон амалеро иҷро мекунад ва / ё бо истифода аз ягон қисми сайт корбар ошкоро розӣ аст. шартҳои ин созишномаро дарбар мегирад ва https://healthy-food-near-me.com -ро бо ҳуқуқи гирифтан, нигоҳ доштан, коркард, истифода ва ошкор кардани маълумоти шахсии корбар тибқи шартҳои Созишномаи мазкур таъмин менамояд.
    • Шартномаи мазкур танзим намекунад https://healthy-food-near-me.com барои қабул, нигоҳдорӣ, коркард, истифода ва ифшои маълумоти шахсии корбар ва ҳама гуна маълумоти дигар ба шахсони сеюм, ки аз ҷонибиhttps тааллуқ надоранд ва ё фаъолият намекунанд. : //healthy-food-near-me.com ва ашхосе, ки кормандони AvtoTachki нестанд .com, ҳатто агар корбар ба сайтҳо, хӯрокҳо ё хидматҳои ин ашхос тавассути https://tg дастрасӣ пайдо кунад: // healthy-food-near-me .com ё нома. Дар фаҳмиши махфӣ, Шартномаи мазкур ягона маълумотест, ки дар пойгоҳи додаҳои сайт дар ҳолати рамзгузорӣ ҳифз шудааст ва танҳо дар http://healthy-food-near-me.com дастрас аст.
    • Истифодабаранда эътироф мекунад, ки дар сурати беэътиноӣ ба амният ва ҳифзи маълумоти шахсӣ ва маълумоти ваколатнома, шахсони сеюм метавонанд ба суратҳисоб ва маълумоти шахсӣ ва дигар корбарон дастрасии ғайриқонунӣ пайдо кунанд. https://healthy-food-near-me.com барои талафоти чунин дастрасӣ масъул нест.
  2. Тартиби гирифтани маълумоти шахсӣ.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Кукиҳо барои хидматрасонӣ вобаста аз ин, масалан, нигоҳ доштани маълумот дар сабад байни боздидҳо;
    • Суроғаи IP корбар.
  2. Ҳама маълумотро худи мо ҷамъоварӣ мекунем, ва дар ҷамъоварии маълумот тағир намеёбад. Истифодабаранда барои пешниҳоди маълумоти боэътимод, аз ҷумла маълумот дар бораи маълумоти шахсӣ масъул аст. Https://healthy-food-near-me.com ҳуқуқ дорад дар ҳолати зарурӣ дурустии маълумоти пешниҳодшударо тасдиқ кунад ва тасдиқи маълумоти пешниҳодшударо талаб кунад дар ҳолати зарурӣ, барои хидматрасонӣ ба Истифодабаранда.
  3. Тартиби истифодаи маълумоти корбар.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Шартҳои дастрасӣ ба пойгоҳи додаҳо.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • бо дархостҳои оқилонаи мақомоти давлатӣ, ки ҳуқуқ доранд талаб кунанд ва гиранд;
    • агар, ба ақидаи https://healthy-food-near-me.com, Истифодабаранда шартҳои Созишномаи мазкур ва / ё дигар қарордодҳо ва созишномаҳои байни https://healthy-food-near-me.com ва корбар.
  7. Чӣ гуна тағир додан / нест кардани ин маълумот ё қатъ кардани обуна.
  1. Истифодабарандагон дар вақти дилхоҳ метавонанд тағир додан / нест кардан маълумоти шахсӣ (телефон) ё обуна шавед. Кори баъзе хусусиятҳои https://healthy-food-near-me.com, ки дастрасии маълумотро дар бораи Истифодабаранда талаб мекунад, метавонад аз лаҳзаи тағир додан / нест кардани иттилоот боздошта шавад.
  2. Маълумоти шахсии Истифодабаранда то он даме ки аз ҷониби Корбар нест карда мешавад, нигоҳ дошта мешавад. Огоҳии кофии корбар дар бораи ҳазф ё коркарди дигари маълумоти шахсӣ номае (иттилооте) мебошад, ки ба почтаи электронии муайяннамудаи корбар фиристода мешавад.
  3. Муҳофизати маълумот.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Ҳангоми саволҳо суроғаи тамос.
  4. Дар ҳолати саволҳо, хоҳишҳо, шикоятҳо нисбати маълумоти пешниҳодкардаатон, лутфан бо суроғаи почтаи электронӣ тамос гиред: Support@healthy-food-near-me.com. Бо дархости хаттӣ ва ҳангоми пешниҳоди ҳуҷҷате, ки шахсият ва салоҳияти ӯро муқаррар мекунад, мо метавонем ба корбар дар бораи тартиби гирифтани маълумот дар бораи маҳалли ҷойгиршавии пойгоҳи дода маълумот диҳем.
  5. Тағирот ба сиёсати махфият.
  6. Мо метавонем шартҳои сиёсати махфиятро тағир диҳем. Дар ин ҳолат, мо версияро дар саҳифаи шартҳо иваз хоҳем кард, бинобар ин давра ба давра санҷед https://солим- ғизо- наздикии.com/ созишномаи махфият Ҳама тағиротҳо ба Шартнома аз лаҳзаи интишор эътибор пайдо мекунанд. Бо истифода аз сайт, Истифодабаранда қабули шартҳои нави Сиёсати ҳифзи асрорро бо ибораи дар вақти истифода бурдани Истифодабаранда тасдиқ мекунад.
  7. Шартҳои иловагӣ.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Дар ҳолате, ки агар ягон муқаррароти Сиёсати ҳифзи асрор, аз ҷумла ҳама гуна пешниҳод, банд ё қисми он, хилофи қонун ҳисобида шаванд ё беэътибор дониста шаванд, ин ба муқаррароти боқимондае, ки хилофи қонун нестанд, таъсир намерасонанд, онҳо боқӣ мемонанд пурра эътибор дорад ва эътибор дорад ва ҳама гуна муқаррароти беэътибор ё муқаррароте, ки бидуни амали минбаъдаи Тарафҳо иҷро карда намешаванд, ба он дараҷае ислоҳшуда, ислоҳшуда ҳисобида мешаванд, ки амали он ва имконияти татбиқи онро таъмин кардан зарур аст.
  3. Ин созишнома аз лаҳзаи истифода бурдани сайт, аз ҷумла ҷойгиркунии таблиғот, ба Истифодабаранда паҳн мешавад ва то он даме, ки ягон маълумот дар бораи корбар дар сайт нигоҳ дошта шавад, аз ҷумла маълумоти шахсӣ.